Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Clive Owen moet de nieuwe Bond worden

Shownieuws

Clive Owen moet de nieuwe James Bond worden. Dit zegt voormalige Bond-acteur Pierce Brosnan. In Hollywood is de zoektocht naar de nieuwe Bond in volle gang.

Clive Owen moet de nieuwe James Bond worden. Dit zegt Pierce Brosnan, die als laatste de rol van de voormalige Britse geheime agent vervulde. De 51-jarige Brosnan kreeg na zijn rol in de laatste Bond-film 'Die another day' uit 2002 te horen dat hij niet meer hoefde te rekenen op de rol van 007.

Brosnan liet weten, na vier keer de rol van de geheim agent te hebben vervuld, de rol achter zich te laten 'met een gevoel echt iets bereikt te hebben'. Hij besefte het voorrecht te hebben gehad een generatie te laten kennismaken met de persoon James Bond.

In Hollywood is de zoektocht naar de nieuwe Bond nog steeds in volle gang. Eerder werden al de namen genoemd van onder anderen Ewan McGregor, de Kroaat Goran Visnjic en Daniel Craig als goede kanshebbers voor de rol van de Britse geheime agent. Ook Clive Owen wordt gezien als kansmaker. Owen liet weten 'altijd al' de rol van de Britse geheim agent te hebben willen spelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen