Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson wil Amerika verlaten

Shownieuws

Michael Jackson denkt er aan om Amerika voorgoed te verlaten. Dat heeft Jermaine Jackson, één van de broers van Michael, in de talkshow van Larry King gezegd.

Michael Jackson denkt er aan om Amerika voorgoed te verlaten. Dat heeft Jermaine Jackson, één van de broers van Michael, woensdagavond in de Amerikaanse talkshow van Larry King gezegd. "Ik zal niet verbaasd zijn als hij het daadwerkelijk doet. Ik zal hem zeker steunen als hij weggaat", vertelt Jermaine in de show van King.

De superster doet het op dit moment 'erg rustig aan'. Terry Anderson, de beveiligingsmanager van de Neverland Ranch, heeft dit woensdag gezegd tegen een groot aantal journalisten.

"Hij heeft geen plannen om op korte termijn zijn vrijspraak te vieren met zijn fans op de ranch", laat Anderson weten. "Het gaat alweer veel beter met hem, hij rust veel en we danken God voor deze uitspraak. Gerechtigheid heeft gezegevierd."

Jackson koestert, volgens Anderson, geen wrok tegen zijn jonge aanklager. "We bidden voor hem. We wensen hem niets vreselijks toe en roepen ook op aan alle fans om dit vooral niet te doen", vertelt Anderson. "Michael vertelde mij dat hij juist vrede wil promoten. Hij zijn aanklager niet kwetsen en geen schade toebrengen."

De 46-jarige King of pop werd maandag vrijgesproken van seksueel misbruik van een toen 13-jarig kankerpatiëntje, met wie hij twee jaar geleden bevriend raakte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen