Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoop-acteurs in de bres voor opgejaagde poema

Shownieuws

De acteurs uit de kinderserie 'Zoop' springen in de bres voor de opgejaagde poema, die sinds eind vorige week rondloopt op de Veluwe.

De acteurs uit de populaire kinderserie 'Zoop' springen in de bres voor de opgejaagde poema, die sinds eind vorige week rondloopt op de Veluwe. De 'Zoop-rangers' willen niet dat de ontsnapte poema door de politie wordt doodgeschoten. Daarom hebben zij met de directie van 'Ouwehands Dierenpark', in het nabij gelegen Rhenen, de optie besproken om het dier daar onder te brengen. De directie van het park heeft positief gereageerd op het voorstel van de Zoop-acteurs.

Ook de dierenbescherming wil geen klopjacht op de poema die uiteindelijk leidt naar de dood van het dier. Een klein team van deskundigen en een scherpschutter moeten het dier naderen en met een verdovingsgeweer bedwelmen. Dat is het advies van directeur Thomas Posthumus Mevies van de dierenbescherming.

'Ouwehands Dierenpark' is al vanaf het begin van de populaire kinderserie van Nickelodeon het decor van de kindersoap. Daarnaast is het dierenpark ook co-producent van de serie. De cast van Zoop bestaat onder anderen uit Nicolette van Dam (Bionda), Patrick Martens (Mike), Monique van der Werff (Taffie) en Vivienne van den Assem (Elise).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen