Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joss Stone wil naar huis

Shownieuws

Voor Joss Stone is het leven in Los Angeles een beetje 'te raar'. De Britse soulzangers wil daarom terug naar haar geboorteplaats Devon.

Het hectische leven en de 'rare mensen' in Los Angeles worden Joss Stone een beetje te veel. De Britse soulzangers wil daarom terug naar haar geboorteplaats Devon, waar de mensen 'normaal doen'. "De mensen in L.A. zijn zo gek dat ik het liefst op de bank zit met mijn vriend en mijn hondje Dusty Springfield", zegt de 18-jarige zangeres.

Een incident waar Stone bij betrokken was tijdens een feestje in Los Angeles noemt het tabloid de Daily Mirror als aanleiding voor de verhuisplannen. Een fan liep op de zangeres af en begon in haar oor te zingen. Toen Stone liet weten hier niet van gediend te zijn, stond de man op en begon hij met glazen te gooien. Hierna rende hij weg.

Stone staat op 2 juli Bob Geldof bij in zijn gevecht tegen de armoede in Afrika. Zij zingt op het Live 8 concert in Londen. De zangeres scoorde afgelopen maart een hit in Nederland met het nummer 'Right to be wrong'. Eind september vorig jaar kwam haar eerste eigen album 'Mind, body and soul' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen