Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek niet naar RTL 4

Shownieuws

Daphne Bunskoek maakt niet de overstap naar RTL 4. Geruchten dat zij overstapt werden woensdag door Evert Santegoeds op Radio 538 de wereld in gebracht.

Daphne Bunskoek maakt niet de overstap naar RTL 4. "Het moet wel heel erg raar lopen, wil Daphne naar RTL 4 gaan. Ze presenteert het komende seizoen gewoon weer Goedemorgen Nederland", zegt een woordvoerder van het productiebedrijf dat Goedemorgen Nederland maakt.

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, verspreidde het gerucht over het vertrek van Bunskoek woensdagochtend in het radioprogramma van Edwin Evers op Radio 538.

Volgens Santegoeds zou Bunskoek mogelijk de nieuwe presentatrice worden van RTL Boulevard. Ook zou zij het gat van het praatprogramma 'Barend & Van Dorp', dat in het nieuwe seizoen bij Talpa is te zien, kunnen opvullen. "Het is echt complete onzin. Ik denk dat meneer Santegoeds een flinke duim heeft", vertelt de woordvoerder.

Bunskoek gaf dinsdagmiddag zelf in het radioprogramma 'Ruuddewild.nl' al aan dat zij na de zomerstop terugkeert als presentatrice van Goedemorgen Nederland bij de NCRV en de KRO.

De 31-jarige Bunskoek presenteert voor de NCRV ook 'Ik doe alles voor jou', een programma waarbij gewone mensen uitdagingen aangaan om de droomwens van een familielid of vriend te vervullen. Ook speelt zij in het najaar naast Daan Schuurmans een grote rol in de nieuwe 22-delige dramaserie 'Keyzer & De Boer Advocaten'. Dit is een coproductie tussen de NCRV en de KRO.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen