Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nerveuze Backstreet Boys geven concertkaartjes weg

Shownieuws

De Backstreet Boys hebben een nieuwe manier bedacht om fans naar hun concerten te krijgen. Als je één kaartje koopt, krijg je het tweede kaartje er gratis bij.

De Backstreet Boys hebben een nieuwe manier bedacht om oude fans naar hun reünieconcerten in Amerika te krijgen. Als je één kaartje koopt, krijg je het tweede kaartje er gratis bij.

De vijf bandleden vrezen dat hun oude fans niet bereid zijn om, na een pauze van vijf jaar, het volle pond te betalen voor de concerten. "Je weet gewoon niet of mensen er nog op zitten te wachten", zegt Backstreet Boy Nick Carter.

Het nieuwe album 'Never Gone', dat dinsdag is uitgebracht, is het eerste studio-album van de jongensband in bijna vijf jaar. Groepsleden Brian Littrell, Howie Dorough, Kevin Richardson, Nick Carter en A.J. McLean hebben als de Backstreet Boys wereldwijd meer dan 73 miljoen albums verkocht.

De 'Never Gone-tour' begint op 22 juli in Florida. De Backstreet Boys geven op 12 oktober een concert in Ahoy' Rotterdam. De vijf jongens hebben nu een hit met 'Incomplete'. Het nummer is deze week doorgestegen naar de vierde plaats van de Nederlandse Mega Top 100.

De Backstreet Boys scoorden met hun eerste single 'We've got it goin'on' in 1996 een hit. In de jaren erna volgden onder andere de hits 'Everybdoy (Backstreet's back)', 'I want it that way' en 'Show me the meaning of being lonely'. De 'boys' behaalden in Nederland meer dan tien top 10 hits en waren acht jaar bijna onafgebroken op tournee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen