Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chocoladebeeld van Elton John

Shownieuws

Een levensgroot chocoladebeeld van popster Elton John siert het wassenbeeldenmuseum 'Madame Tussauds' in Londen.

Een levensgroot chocoladebeeld van popster Elton John siert sinds dinsdagmiddag het wassenbeeldenmuseum 'Madame Tussauds' in Londen. De zanger kwam als winnaar uit de bus bij een internetwedstrijd van een chocoladefabrikant. De vraag was wie de meest favoriete beroemdheid van het land is. Elton versloeg onder anderen voetballer David Beckham en popster Will Young.

De zanger van hits als 'Nikita' en 'Your song' was zelf niet aanwezig bij de onthulling, maar zijn vriend David Furnish wel. Furnish was onder de indruk van het 126 kilo tellende chocolade beeld. "Het is absoluut spectaculair. De manier waarop ze het licht laten schijnen op de chocolade, lijkt het net alsof ze Elton echt in de chocolade hebben gedipt", vertelt hij. "Wat is nou lekkerder dan de persoon die je lief hebt te dippen in chocolade."

Furnish hoopt wel dat zijn verloofde blij is met het resultaat. "Ik hoop dat hij net zo opgewonden is als ik. Elton is erg prestatie gericht en was daarom ook erg blij om te horen dat hij deze wedstrijd heeft gewonnen", zegt Furnish.

Het kunstwerk, waar meer dan duizend werkuren in zit, is nog tot de herfst te zien in het Engelse wassenbeeldenmuseum. Het beeld staat op een display in een speciaal voor het beeld neergezette tent met airconditioning.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen