Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BNN blijft de baas over ONM

Shownieuws

BNN laat weten de eindverantwoordelijke te blijven over ONM. De investering van de Nederlandse Moslim Organisatie brengt hier geen verandering in.

BNN laat weten de eindverantwoordelijke te blijven van de soap Onderweg naar Morgen en dat de investering van de Nederlandse Moslim Omroep (NMO) hier geen verandering in brengt. "Door de financiële bijdrage van de NMO wordt er niet direct een andere invulling gegeven aan de verhaallijn dan gepland", zegt BNN-voorzitter Laurens Drillich.

De omroeporganisatie BNN laat weten verbaasd te zijn over de berichtgeving die de afgelopen dagen is verschenen rond de financiële bijdrage van de NMO aan Onderweg naar Morgen. Hierin werd de suggestie gewekt dat BNN de eindverantwoordelijkheid uit handen geeft. BNN heeft zich bij aankoop van de serie voorgenomen de verhaallijnen actueler en stedelijker te maken.

Drillich laat weten blij te zijn met de steun van de NMO: "Onderweg naar Morgen is een dure serie, dus alle beetjes helpen." De voorzitter laat weten dat de NMO BNN zal adviseren over de verhaallijnen in de soap die met stadsjongeren in het algemeen en moslims in het bijzonder te maken hebben. "Hier heeft NMO kennis die bij ons en de producent ontbreekt".

Onderweg naar Morgen is vanaf 15 augustus iedere werkdag te zien bij BNN op Nederland 2.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen