Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Christian' Batman' Bale gepest op school

Shownieuws

Christian Bale werd gepest op school. De 'Batman' ster beweert dat klasgenoten zijn leven een hel op aarde maakten uit jaloezie voor zijn acteercarrière.

Christian Bale werd gepest op school. Dat meldt de Britse website Female First. De 'Batman begins'-ster beweert dat mannelijke klasgenoten zijn leven een hel op aarde maakten uit jaloezie voor zijn beginnende acteercarrière.

De 31-jarige Bale werd bekend door zijn rol in 'Empire of the sun' van Steven Spielberg (1987). De jongens uit zijn klas hadden het vervolgens op hem gemunt omdat hij extra aandacht van de meisjes kreeg. "De meisjes hingen om me heen, terwijl de jongens alleen maar met me wilden vechten", aldus Bale.

Bale is dit jaar te zien in de film 'The new world' van regisseur Terrence Mallick. De film gaat over het conflict tussen de Britse kapitein John Smith, gespeeld door Colin Farrell, en de inheemse bewoners van Amerika in de zeventiende eeuw. De film is geïnspireerd op het klassieke liefdesverhaal van John Smith en Pocahontas en zal in september uitkomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen