Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kerry Katona kampt met depressie

Shownieuws

Kerry Katona is zwaar depressief. Ze is voor de derde keer in zes maanden voor behandeling opgenomen in de Priory kliniek in Londen. Dat meldt The Mirror.

Kerry Katona is zwaar depressief. Ze is voor de derde keer in zes maanden voor behandeling opgenomen in de Priory-kliniek in Londen. Dat meldt The Mirror.

De voormalig zangeres van meidengroep Atomic Kitten is uit het lood geslagen nadat haar voormalig beste vriendin Joanne Goodier haar deze maand betichtte van overmatig cocaïne gebruik. In een interview met de Britse krant News of the World uitte zij onlangs haar bezorgdheid over Katona. "Kerry is zichzelf aan het vermoorden met cocaïne", zei Goodier. Katona ontkent enig drugsgebruik.

Na haar breuk met ex-Westlife zanger Brian McFadden in december werd Katona voor de eerste keer opgenomen. In januari keerde de zangeres weer terug naar de kliniek toen openbaar werd gemaakt dat haar ex-man een relatie had met de Australische zangeres Delta Goodrem.

"Deze gemene beschuldigingen hebben haar kapot gemaakt. We weten allemaal hoe kwetsbaar ze is. Ook al was het waar, het is afschuwelijk om zoiets te doen. Kerry heeft nooit cocaïne gebruikt", vertelt McFadden aan The Mirror.

"Ik hoop dat haar vrienden tevreden zijn. Dit is het laatste dat ze kon gebruiken", zegt haar woordvoerder Max Clifford.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen