Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tooske en Bastiaan in Frankrijk getrouwd

Shownieuws

Tooske Breugem en Bastiaan Ragas zijn in Frankrijk getrouwd. Ze gaven elkaar zaterdag het jawoord tijdens een ceremonie in een kasteeltje aan de Cote d'Azur.

Tooske Breugem en Bastiaan Ragas zijn in Zuid-Frankrijk getrouwd. De twee gaven elkaar zaterdag het jawoord tijdens een ceremonie in een eeuwenoud kasteeltje aan de Cote d'Azur. Bij de inzegening was een select gezelschap van familie en vrienden aanwezig. Het burgerlijk huwelijk is donderdag in Amsterdam voltrokken.

Ragas (33) en Breugem (31) hebben elkaar tijdens de musical 'De drie musketiers' leren kennen. In de musical speelden zij het liefdeskoppel d'Artagnan en Constance. De vonk sloeg ook in het echte leven over. Breugem was toen nog getrouwd met de Amerikaan Keith Davis en Ragas verliet zijn vrouw Laura Vlasblom voor zijn tegenspeelster.

Eind vorig jaar vroeg Ragas zijn vriendin in de stromende regen ten huwelijk. De twee hielden hun huwelijksdatum al die tijd in het midden om een mediagekte te voorkomen. De geliefden deden geloven dat ze in het najaar zouden trouwen.

Ragas en Breugem werden begin mei nog tot het ultieme liefdespaar van Nederland verkozen. De verkiezing werd in het leven geroepen door Joop van den Ende Theaterproducties. Het idee hierachter was om op de première van de musical 'Beauty and the beast' ook het meest romantische liefdespaar van Nederland te kunnen uitnodigen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen