Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Inge Schrama en Sander Foppele lenen stemmen aan 'Herbie'

Shownieuws

Inge Schrama en Sander Foppele nemen in de Nederlandse versie van Disney film 'Herbie: Fully Loaded' de stemmen voor hun rekening.

Inge Schrama, bekend als Sjors uit de soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden', neemt in de nieuwe Disney film 'Herbie: Fully Loaded' een van de stemmen op zich. Schrama leent haar stem aan het karakter Maggie. "Ik vond het onwijs cool om te doen, en hoop dat dit niet de laatste keer is geweest", zegt Schrama.

Ook Sander Foppele neemt een stem voor zijn rekening. Foppele, die de rol van Daan vervult in 'Onderweg naar Morgen', vertolkt de rol van Ray Jr. De acteur laat weten dat het 'te leuk was om mee te doen'. Voor beide acteurs is het de eerste keer dat ze een film 'dubben'.

In de film 'Herbie: Fully Loaded' is Maggie Payton de nieuwe eigenaar van Herbie, de Volkswagen kever met een eigen wil. Herbie, die nummer 53 draagt, wordt volledig opgeknapt door Maggie en de auto scheurt hierna weer met volle vaart door de straten. Nummer 53 is zo snel dat hij mee mag racen in de prestigieuze NASCAR-race.

'Herbie: Fully Loaded' draait vanaf 6 juli in de Nederlandse en de originele versie in de bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen