Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courtney Love is clean

Shownieuws

Courtney Love verscheen deze week met goede vriendin Pamela Anderson op een première in Los Angeles om te laten zien dat ze weer helemaal clean is.

Courtney Love verscheen deze week met goede vriendin Pamela Anderson op een première in Los Angeles om te laten zien dat ze weer helemaal clean is. De voormalig 'Hole'-zangeres en vrouw van Nirvana's Kurt Cobain liet weten dat ze haar 'bad days' definitief achter zich heeft gelaten. Zo schrijft National Enquirer.

Love worstelde de afgelopen jaren met een ernstige heroïneverslaving en ze werd meerdere malen gearresteerd. Zo werd ze opgepakt voor het aanvallen van een fan en wegens illegaal drugsbezit. Ze kreeg een cursus 'anger management' opgelegd en honderd uur werkstraf.

De 40-jarige zangeres raakte door haar wangedrag de voogdij over haar 12-jarige dochtertje, Francis Bean, kwijt. De moeder van Cobain neemt de opvoeding nu voor haar rekening. Love deed eerder deze maand haar appartement in New York in de verkoop. Naar verluidt heeft ze het geld nodig voor een nieuwe rechtszaak over de voogdij van Francis Bean.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen