Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jackie Chan opent sportschool in Hong Kong

Shownieuws

Jackie Chan heeft zijn eigen sportschool geopend in Hong Kong. De 51-jarige actieheld vindt dat mensen van de bank moeten komen en meer moeten bewegen.

Jackie Chan heeft vrijdag zijn eigen sportschool geopend in Hong Kong. De 51-jarige actieheld vindt dat mensen maar eens van de bank moeten komen om meer te gaan bewegen. "Ik wil mijn sport gebruiken om het leven van mensen te veranderen", vertelt Chan tijdens de opening.

De 'Rush hour'-ster vindt dat jonge mensen tegenwoordig 'teveel op het internet zitten te surfen' en 'teveel stomme computerspelletjes' spelen. Volgens de acteur vergeten ze dat beweging een groot deel van hun leven zou moeten uitmaken.

De Hong Kong Jackie Chan Sport Club is de eerste in een reeks sportscholen die Chan in Azië wil openen. Op korte termijn komen er sportcentra in Kuala Lumpur, Maleisië en Singapore. Ook heeft Chan een oogje op enkele locaties in andere Chinese steden als Beijing en Shanghai. Speciaal voor zijn sportscholen ontwikkelde hij de Jackie Chan Boxercise, een unieke mix tuseen kung fu en boksen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen