Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scarlett Johansson onthult fantasie

Shownieuws

De ultieme fantasie van actrice Scarlett Johansson is een wilde stoeipartij op de achterbank van een auto. Zij vertelt dit in een interview met Playboy.

De ultieme fantasie van actrice Scarlett Johansson is een wilde stoeipartij op de achterbank van een auto. De 'Lost in translation'-ster droomt ervan zich uit te kleden en zich losbandig te gedragen op een smalle achterbank. Dit vertelt ze in een interview in het julinummer van de Amerikaanse Playboy.

"Ik vind het hebben van seks in een auto erg sexy", zegt de 20-jarige actrice. "Als ik in een vulgaire bui zou zijn en iets geks en opwindends zou willen doen, dan zou ik het op de achterbank doen."

Johansson liet ook weten dat ze er geen bezwaar tegen heeft om topless op het witte doek te verschijnen. "Dan moet het wel de juiste film zijn", vertelt ze.

Op dit moment is Johansson bezig met de opnames voor de film 'Black dahlia'. De film, die wordt geregisseerd door Brian de Palma, is een bewerking van het gelijknamige boek van James Ellroy. Het verhaal gaat over twee politieagenten die in de jaren veertig in Hollywood de waargebeurde moord op beginnend Hollywood-actrice Elizabeth Short proberen op te lossen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen