Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton ziet zichzelf als zakenvrouw

Shownieuws

Paris Hilton vindt zichzelf een 'zakenvrouw' en een 'handelsmerk'. Ze laat weten niet langer het 'domme blondje' te willen spelen.

Paris Hilton vindt zichzelf een 'zakenvrouw' en een 'handelsmerk'. Dit vertelt zij in een interview met Newsweek. Ze laat weten dat ze niet langer het 'domme blondje' wil spelen. Ze zegt zelf dat ze precies weet wat ze doet.

Paris, die bekend staat als feestbeest, laat in Newsweek weten dat ze over twee jaar niet meer zo in de schijnwerpers wil staan. Tegen die tijd hoopt ze moeder te zijn. "Ik dacht dat het schattig was om een dom blondje te spelen. Maar ik heb er totaal geen plezier meer in om uit te gaan", zegt de 24-jarige erfgename van hotelmagnaat Hilton. Paris verloofde zich onlangs met de Griekse Paris Latsis.

De 24-jarige Paris heeft een eigen sieradenlijn en parfumlijn. Binnenkort volgen een make-uplijn, horlogelijn en een lijn voor hondenaccessoires. Daarnaast is ze op dit moment als actrice te zien in de film 'House of wax' en is ze het gezicht van een Amerikaanse hamburgergigant.

Ook haar moeder Kathy Hilton timmert aan de weg. Zij zal binnenkort als presentatrice van de show 'Who wants to be a Hilton' te zien zijn. In de reality-serie introduceert Kathy Hilton veertien provincialen in de wereld van de 'goede manieren'. Het programma is in Amerika vanaf 21 juni op de NBC te zien. "We hebben altijd geleerd om onze eigen boontjes te doppen", verklaart Paris' vader Rick Hilton. "Mijn vader vond, net als zijn vader, dat de kinderen hun eigen weg moeten gaan."

De editie van het Amerikaanse blad Newsweek waarin het interview met de familie Hilton is gepubliceerd ligt vanaf maandag in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen