Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Justin Timberlake wordt filmster

Shownieuws

Justin Timberlake is in onderhandeling over een rol in de film 'Black snake moan'. Hij gaat het vriendje spelen van Christina Ricci.

Justin Timberlake is in onderhandeling over een rol in de film 'Black snake moan', van regisseur Craig Brewer. Als alles doorgaat zal Timberlake te zien zijn naast 'Sleepy Hollow'-ster Christina Ricci en 'Pulp fiction'-acteur Samuel L. Jackson. Dat schrijft 'Hollywood Reporter'.

De titel 'Black snake moan' is ontleend aan een bluesliedje van Blind Lemon Jefferson uit 1920. Jackson speelt dan ook een bluesgitarist die door zijn vrouw in de steek is gelaten en de ziel van een aan seks verslaafd meisje (Ricci) wil redden. Timberlake zou de rol van Ricci's vriendje spelen.

De film, die ongeveer 13 miljoen dollar gaat kosten wordt in Memphis, de geboortestad van Timberlake, opgenomen. Timberlake heeft nooit eerder een rol gehad in een speelfilm. Wel behoort hij tot de stemmencast van 'Shrek 3' en had hij een rolletje in de populaire televisieserie 'Will & Grace'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen