Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brard: Luv geeft een kerstconcert

Shownieuws

De populaire meidengroep Luv uit de jaren zeventig is één van de acts op een groot kerstconcert. Een live-registratie wordt later op dvd uitgebracht.

De populaire meidengroep Luv uit de jaren zeventig is één van de acts op een groot kerstconcert. Dat meldt Patty Brard, die deel uitmaakte van Luv, maandag op NoordzeeFM.

Brard, één van de organisatoren van het concert, laat weten dat ook andere meidengroepen zullen optreden. Een live-registratie van het concert wordt later op dvd uitgebracht.

Het optreden van Luv moet volgen op de verschijning van de dvd van de dames in het najaar. Op de dvd staan niet alleen hits, ook is te zien hoe Patty Brard, José Hoebee en Marga Scheide in maart na acht jaar hun ruzie bijlegden in het tv-programma 'Pat's Life'.

In haar gesprek met NoordzeeFM vertelt Brard ook dat ze graag een talkshow wil omdat ze geïnteresseerd zou zijn in andere mensen.

Eerder deze week werden via internet geruchten verspreid dat Luv in het najaar aan een grote tournee door Nederland, België en Duitsland begint. Het is nog niet duidelijk of dit klopt. Luv-zangeres José Hoebee liet eerder desgevraagd weten dat het haar 'enig lijkt als Marga en Patty het ook willen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen