Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veerkampjes zijn geen fan van de Tokkies

Shownieuws

De Veerkampjes willen niet vergeleken worden met de Tokies. De familie die bekend werd door 'Man bijt hond' is binnekort te zien op SBS6.

De Veerkampjes zijn geen fan van de familie Tokkie. Deze week liet Pa Tokkie, Gerrie Ruijmgaart in een interview met het blad Nieuwe Revu weten dat hij De Veerkampjes saai, nep en een rijkeluisfamilie vindt. "Belachelijk, zegt Hanny Veerkamp, wij zijn helemaal niet rijk. Ton moet zich rot werken op de taxi."

De bekende familie uit het tv-programma 'Man bijt hond' trok het afgelopen seizoen 1,5 miljoen kijkers."Iedereen denkt dat je schatrijk wordt van zo'n soap. Maar we hebben er niks voor gehad. We vonden het gewoon leuk", zegt Hanny."Dat is ook de reden dat we nu verder gaan bij SBS 6."

De nieuwe serie van 'De Veerkampjes' met moeder Nel, dochter Hanny en haar man Ton, is vanaf 1 augustus iedere dag te zien in 'Shownieuws'. Waarschijnlijk wordt de single, die zij binnenkort uitbrengen, de titelsong van de serie. "Zanger Mick Harren zingt het nummer 'Doe maar gewoon' en wij zingen alleen maar het achtergrondkoortje hoor", zegt Hanny bescheiden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen