Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamie Foxx lid van The Academy

Shownieuws

Jamie Foxx is door The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences gevraagd lid te worden. De beroemdste activiteit van de organisatie is de Oscaruitreiking.

Jamie Foxx is door The Academy of Motion Pictures Arts and Sciences, de organisatie achter de oscars, gevraagd lid te worden. Vrijdag kondigde de organisatie aan dat Foxx samen met 111 anderen is uitgenodigd de club te komen versterken. In totaal heeft The Academy zo'n 6.000 leden die zich inzetten voor de belangen van de film.

Behalve de 'Ray'-ster horen dit jaar ook komiek Will Ferrell en de Mexicaanse Gael Garcia Bernal tot de genodigden. En ook Clive Owen en de schrijver van 'Million dollar baby', Paul Haggis, zijn gevraagd zich bij de prestigieuze organisatie te voegen.

The Academy bestaat uit veertien verschillende takken waaronder die van film-editors, producenten, art-directors en acteurs. De beroemdste activiteit is de uitreiking van de Oscars. Daarnaast zet de organisatie zich in voor behoud van kwaliteit van films en het versterken van de samenwerking tussen de verschillende takken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen