Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson weer aangeklaagd

Shownieuws

Zanger Michael Jackson heeft weer een rechtszaak aan zijn broek hangen. De popster wordt aangeklaagd door een vrouw die zou zijn aangevallen door zijn hond.

Zanger Michael Jackson heeft weer een rechtszaak aan zijn broek hangen. De popster werd voor het gerecht gesleept door een vrouw die zegt dat ze is aangevallen door een hond van Jackson. Dat zou zijn gebeurd enkele dagen nadat de popster was vrijgesproken van seksueel misbruik van een minderjarige jongen.

De 66-jarige vrouw, die 'the King of pop' op 7 juni aanklaagde, zegt 'enorme mentale, emotionele en fysieke pijn' te hebben geleden door de aanval van de hond. De witgrijze hond 'Husky' zou zijn ontsnapt uit het huis van Jackson in Los Angeles.

"De hond was bezeten van gemene en gevaarlijke neigingen en was van plan om mensen en dieren, zonder enige provocatie, aan te vallen", staat op de aanklacht, die is gepubliceerd op internet. Michael Jackson en Alejandra, de vrouw van Jackson's broer Jermaine, zouden de hond 'verwaarloosd en achteloos' op straat hebben laten rond zwerven.

De aanklaagster wil dat de kosten die zij heeft gemaakt voor de behandeling in het ziekenhuis en medicijnengebruik worden vergoed. Ook eist de vrouw een schadevergoeding voor het psychologische leed dat ze geleden heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen