Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Rat Pack in Nederland

Shownieuws

De theatershow 'Frank, Dean en Sammy, The Rat Pack Live in Concert' toert van 24 september tot en met 30 oktober door heel Nederland.

De theatershow 'Frank, Dean en Sammy, The Rat Pack Live in Concert' komt naar Nederland. Deze succesvolle Engelstalige productie was het afgelopen seizoen één van de grote theaterhits in Amerika en Londen. De show toert van 24 september tot en met 30 oktober door het hele land.

De voorstelling is een hommage aan Frank Sinatra, Sammy Davis jr. en Dean Martin. De concerten die dit drietal in Las Vegas gaven worden nu door eersteklas West End sterren gezongen en gespeeld. Met klassiekers als 'My way', 'New York New York' en 'Mister Bojangles' wordt de sfeer van het Amerika uit de jaren '50 en '60 helemaal herleeft. Alle nummers worden in de originele arrangementen gespeeld door een Big Band.

Sinatra, Davis jr. en Martin waren in de jaren vijftig niet alleen onafscheidelijk maar ook stuk voor stuk topentertainers en levende legendes. Ze schreven geschiedenis in de tijd dat ze overdag opnames hadden voor de eerste versie van de film 'Ocean's Eleven' en 's avonds hun shows deden in The Sands Nightclub in Las Vegas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen