Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maggie Q in 'Mission impossible 3'

Shownieuws

Maggie Quigley, de actrice uit Hong Kong, krijgt een van de hoofdrollen in de nieuwe 'Mission impossible'-film. De opnames gaan volgende maand van start.

Maggie Quigley, een actrice uit Hong Kong, krijgt een van de hoofdrollen in de nieuwe film 'Mission impossible 3'. Quigley, die beter bekend staat onder de naam Maggie Q, speelt een van de 'goede karakters' en is aan de zijde van acteur Tom Cruise te zien.

"Maggie ging vorige week naar Los Angeles voor de laatste castingsronde", zegt haar agent Yong Mee-yian. "We zijn blij te horen dat ze de rol heeft gekregen."

De vader van de 26-jarige actrice is een Amerikaan en haar moeder is Vietnamese. Ze was eerder te zien in de 'Rush hour'-films en 'Around the world in 80 days', met Jackie Chan.

Naast Tom Cruise, die ook de producent is van de film, hebben ook Laurence Fishburne, Lindsay Lohan en Carrie-Anne Moss getekend voor een rol in de film. De opnamen van de derde Mission impossible film gaan volgende maand in Italië van start. De film gaat naar verwachting 150 miljoen euro kosten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen