Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Co en Sita 'superblij' met nieuwe single

Shownieuws

Co en Sita zijn 'superblij' met hun nieuwe single 'To the max' en bijbehorende clip. "Het is een lekker stoer nummer", vindt Sita.

Co en Sita zijn 'superblij' met het hun nieuwe single 'To the max' en de bijbehorende clip. "Het is een lekker stoer nummer met vette gitaren en zo. Ik ben er hartstikke trots op", vertelt 'Happy'-zangeres Sita. Ook Co, die de saxofoon-partij voor zijn rekening neemt, vindt het een 'te gek' liedje.

Het is niet de eerste keer dat Co en Sita samen een liedje opnemen. Vorig jaar scoorde de twee een hit met het nummer 'Dance the night away', de titelsong van kindersoap ZOOP. De samenwerking beviel zo goed dat een nieuw duo geboren was. Co en Sita presenteren elke zaterdagochtend bij Jetix het kinderprogramma 'The Max'.

Het werken met kinderen vinden Co en Sita allebei 'ontzettend leuk'. "Het is net of je één van hen bent en ze zijn altijd zo vrolijk", vertelt Sita. Het presenteren van het programma bevalt zo goed dat haar solocarrière even op een laag pitje staat. "Maar ik heb veel leuke ideeën die ik echt wel ga uitwerken. Ik wil op een gegeven moment absoluut weer zelf liedjes gaan schrijven en optreden".

Ook Co heeft zo zijn eigen ding. De presentator speelt al vanaf zijn elfde saxofoon en treedt al tien jaar met DJ's op. "Ik heb nog wel eens met Joost van Bellen in de Roxy gestaan", vertelt hij. Hij is niet bang zijn imago te schaden met zijn werk voor Jetix. "Je moet doen waar je goed in bent", vindt hij.

"To the max' kwam deze week op 11 binnen in de Pepsi Chart en wordt volgens een woordvoerder van Co en Sita een echte zomerhit. De clip is op Jetix te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen