Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beyoncé: noem het geen breakup

Shownieuws

Beyoncé Knowles noemt het uit elkaar van Destiny's Child geen 'breakup' maar liever 'het eind van een hoofdstuk uit ons leven'.

Beyoncé Knowles zegt dat ze het woord 'breakup' niet toepasselijk vindt om het uit elkaar gaan van de groep Destiny's Child mee te beschrijven. De zangeres noemt het liever 'het eind van een hoofdstuk uit ons leven'.

Het laatste album van de driekoppige meidengroep heette heel toepasselijk 'Destiny Fulfilled'. Volgens Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams geen toeval. "Dit was iets waar we over hebben nagedacht. En het was heel belangrijk dat we zouden stoppen als we nog succesvol waren."

De meiden kondigden kort geleden aan uit elkaar te gaan. Dat deden zij na afloop van hun wereldtournee deze herfst. Het trio was goed voor megahits al 'Bootylicious', 'Survivor' en 'Independent women'.

Beyoncé denkt dat ze er alledrie om de juiste redenen mee ophouden. "Niet omdat één van ons solo wil, of omdat we elkaar niet leuk vinden. En ook niet omdat we geen platen meer verkopen. We hebben gewoon dat ene punt bereikt", zegt de 23-jarige zangeres.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen