Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack Nicholson herschrijft script Scorsese

Shownieuws

Jack Nicholson heeft een deel van het script van zijn nieuwe film 'The departed' van regisseur Martin Scorsese herschreven.

Jack Nicholson heeft een deel van het script van zijn nieuwe film 'The departed' van regisseur Martin Scorsese herschreven. Nicholson vond dat onder andere zijn seksscènes wel wat pittiger konden. Dit meldt New York Daily News.

Naar verluidt wilde de acteur zijn karakter, een Iers-Amerikaanse gangster, iets meer van zichzelf meegeven en liet het script van William Monahan bijschaven. "Hij heeft zelfs een stukje zelf geschreven", vertelt een bron. "Jack vond dat er te weinig Jack in zijn karakter zat".

"Het gebeurt vaker dat de dialoog gedurende de productie een beetje wordt bijgesteld. Iedereen is ontzettend tevreden met de manier waarop de opnames verlopen", zegt een vertegenwoordiger van Warner Bros.

Het verhaal van 'The departed' gaat over een vete tussen de politie van Boston en een Iers-Amerikaanse bende. Een jonge gangster (Matt Damon), infiltreert de politie en een jonge politieagent (Leonardo DiCaprio) infiltreert in de bende. Als ze ontdekken dat er een mol in hun organisatie zit, gaan ze op zoek naar de identiteit van elkaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen