Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Celine Purcell in Beauty and the Beast

Shownieuws

Céline Purcell wordt de alternate van Chantal Janzen voor de rol van Belle in de musical 'Beauty and the Beast'. Janzen gaat ook Idols presenteren.

Céline Purcell wordt de alternate van Chantal Janzen voor de rol van Belle in de musical 'Beauty and the Beast'. Woensdag 22 juni werd bekend gemaakt dat Chantal Janzen samen met Martijn Krabbé het televisieprogramma 'Idols' gaat presenteren. Op de dagen dat Chantal 'Idols' presenteert zal Purcell de rol van Belle spelen.

De 25-jarige Purcell speelde al op 18-jarige leeftijd in de musical 'Miss Saigon'. Daarna volgden de musicals 'Elisabeth', 'Titanic de Musical' en 'The Sound Of Music', waarin zij de rol van Liesl von Trapp speelde. Ze ontving in 2004 de Nashuatec Musical Award en de Cubus Award voor Aanstormend Talent voor haar rol van Sophie in 'Mamma Mia!'. Sinds 2004 speelt zij in de zeer succesvolle televisiecomedy 'Kinderen Geen Bezwaar'. Purcell is nog tot eind juni in de hitmusical 'Mamma Mia!' te zien.

De sterrencast van Beauty and the Beast bestaat naast Céline Purcell en Chantal Janzen uit Stanley Burleson, Carlo Boszhard, Ben Cramer en René van Kooten. De musical gaat op 2 oktober 2005 in première in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen