Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise en Katie Holmes willen kinderen

Shownieuws

Tom Cruise en Katie Holmes willen kinderen. Op de vraag of bij het verloofde stel binnenkort kindervoetjes te horen zijn, glimlachte Cruise en zei hij: 'ja'.

Tom Cruise en Katie Holmes willen kinderen. Op de vraag of bij het net verloofde stel thuis binnenkort kleine kindervoetjes te horen zijn, glimlachte Cruise en zei hij: 'ja'. Maar hij voegde er aan toe dat, voor de grote stap te nemen, ze 'eerst even met hun families erover moeten praten'. Dit zegt de 42-jarige acteur in een interview met People Magazine.

De 42-jarige acteur heeft tijdens de première van zijn film 'The war of the worlds' in New York iedere cameraploeg aan een grondige inspectie laten onderwerpen. Hij ondernam deze actie naar aanleiding van het water-incident tijdens de premiere in Londen afgelopen week. Hierbij werd Cruise natgespoten vanuit een microfoon van een cameraploeg. De Britse zender Channel 4 liet weten dat het een grapje was, maar Cruise kon er de humor niet van in zien.

Cruise vroeg de 26-jarige Holmes vorige week ten huwelijk in Parijs. De speciale avond was zorgvuldig gepland. Cruise had enkele dagen ervoor contact opgenomen met het stadsbestuur van Parijs om te zorgen dat de Eiffeltoren na sluitingstijd voor hen wel open was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen