Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katie ratelt maar door over haar liefde voor Tom

Shownieuws

Katie Holmes raakt niet uitgepraat over haar liefde voor Tom Cruise. De actrice vertelde op de première van 'Batman begins' honderduit over haar relatie.

Katie Holmes raakt nog steeds niet uitgepraat over haar liefde voor Tom Cruise. De 26-jarige actrice vertelde zondag op de première van 'Batman begins' in Londen honderduit over haar liefdesrelatie met de 16 jaar oudere Cruise.

"Verliefd zijn op Tom maakt me zo vrolijk. Hij is fantastisch en ik hou heel veel van hem. We zijn zielsgelukkig en het is geweldig om bij hem te zijn", laat Holmes weten.

Volgens de voormalige 'Dawson's creek' actrice hebben de twee nog geen trouwplannen. "Op het moment zijn we gewoon aan het genieten van onze verliefdheid", verklaart ze.

Cruise was zelf niet aanwezig op de première. Hij is momenteel in Japan voor de wereldpremière van zijn film 'The war of the worlds'. Cruise en Holmes die sinds april een relatie hebben, komen zo openlijk voor hun liefde uit dat het bij veel mensen scepsis oproept. Zo verschenen er in verschillende Amerikaanse bladen peilingen waaruit bleek dat een groot deel van de lezers denkt dat de relatie een publiciteitsstunt is.

De film 'Batman begins', waarin Holmes speelt, gaat 16 juni wereldwijd in première. De film vertelt de voorgeschiedenis van de eerste vier 'Batman' films. 'Batman begins' legt uit hoe Bruce Wayne Batman werd. Christian Bale, bekend van 'American Psycho', speelt de rol van Batman.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen