Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Destiny's Child stopt ermee

Shownieuws

Destiny's Child stopt ermee. De dames houden na de huidige reeks Europese concerten nog een tournee door Amerika en daarna is het definitief voorbij.

Destiny's Child stopt ermee. De dames houden na de huidige reeks Europese concerten nog een tournee door Amerika en daarna is het definitief voorbij. Ze gaan verder als soloartiesten. Dat maakte zangeres Kelly Rowland dit weekeinde tijdens een show in Barcelona officieel bekend.

Na de bekendmaking gaven de drie zangeressen zondag een exclusief interview op MTV. Ze bedankten hun fans en lieten weten als vrienden uit elkaar te gaan. "We werken als Destiny's Child al sinds we negen zijn en toeren al samen sinds we veertien zijn. Na lang gepraat en nagedacht te hebben, realiseren wij ons dat deze huidige tournee ons de gelegenheid geeft om te stoppen met Destiny's Child op een hoogtepunt", legt het trio uit.

Beyoncé Knowles, Michelle Williams en Kelly Rowland verkochten sinds hun doorbraak in 1998 wereldwijd meer dan 40 miljoen albums. De groep scoorde in verschillende samenstellingen hits als 'Bills bills bills', 'Say my name' en 'Independent women'.

De geruchten over een breuk ontstonden al in 2003, toen zangeres Beyoncé Knowles haar soloalbum 'Dangerously in love' uitbracht. Maar ondanks het meervoudig platina succes van Beyoncé, dook het trio toch weer samen de studio in om het laatste album 'Destiny fulfilled' te maken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen