Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt en Angelina Jolie samen succesvol

Shownieuws

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben als 'Mr. And Mrs. Smith' de toppositie van de Amerikaanse box office ingenomen.

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben als 'Mr. And Mrs. Smith' de toppositie van de Amerikaanse box office ingenomen. De film bracht in het eerste weekend 51 miljoen dollar (42 miljoen euro) op.

De nieuwe film met Pitt en Jolie beleeft zijn première midden in het tabloiddebat rond de vraag de twee supersterren wel of niet een koppel zijn. Pitt en zijn vrouw, Jennifer Aniston, zijn sinds januari na een relatie van meer dan vier jaar uit elkaar. Aniston heeft een scheiding aangevraagd in maart.

In de film spelen Brad en Angelina een getrouwd stel, dat er achter komt dat ze alle twee huurmoordenaars en rivalen zijn. In het echte leven laten de twee supersterren zich niet uit over de aard van hun relatie. Ze ontkennen en bevestigen niets.

De animatiefilm 'Madagascar', die vorig weekend nog de toppositie bezette, eindigde in Amerika op een tweede plek in de ranglijst met een omzet van 17,1 miljoen dollar (14 miljoen euro). Op de derde plaats staat de film 'Star wars: Episode III – Revenge of the Sith'. Deze film haalde 14,9 miljoen dollar (12,3 miljoen euro). In totaal bracht de film van regisseur George Lucas 332,1 miljoen dollar (274 miljoen euro) op.

De laatste ‘Star Wars’-film voert in Nederland de box office lijst aan. In de vierde week genereerde de film 283 duizend euro. De tweede plaats wordt bezet door ‘Sin City’, met een omzet van 185 duizend euro. ‘A lot like love’ bezet de derde plaats. De hoogste binnenkomer is de film ‘Guess who’ met een vierde plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen