Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hermès zegt 'sorry' tegen Oprah Winfrey

Shownieuws

Winkelketen Hermès heeft excuses aangeboden aan Oprah Winfrey. De talkshowicoon werd onlangs de toegang tot de exclusieve winkel in Parijs geweigerd.

Winkelketen Hermès heeft excuses aangeboden aan Oprah Winfrey. De talkshowicoon werd onlangs de toegang tot de exclusieve winkel in Parijs geweigerd. Volgens een woordvoerder was de winkel op dat moment gesloten, omdat voorbereidingen werden getroffen voor een public relations evenement.

"Hermès vindt het spijtig niet in staat te zijn geweest mevrouw Winfrey en haar team van dienst te zijn en haar te voorzien van de service en zorg die Hermès wil leveren", verklaart een woordvoerder. "Hermès biedt excuses aan voor de eventuele aanstoot die er genomen is."

Page Six meldde eerder deze week dat Winfrey was geweigerd, omdat de winkel de laatste tijd problemen met Noord-Afrikanen zou hebben. De woordvoerder van Hermès ontkent deze geruchten. Zij legt uit dat Winfrey vijftien minuten na sluitingstijd kwam. Een beveiligingsbeambte heeft haar over de sluitingstijden geïnformeerd en haar een kaartje gegeven met het verzoek de dag erna terug te komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen