Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Getuigen tegen Bill Cosby willen anoniem blijven

Shownieuws

De negen vrouwen die hebben toegestemd tegen Bill Cosby te getuigen hebben gevraagd of ze anoniem kunnen blijven. Cosby zou hen onzedelijk hebben betast.

De negen vrouwen die tegen Bill Cosby getuigen, omdat hij hen gedrogeerd en onzedelijk betast zou hebben, hebben de rechter gevraagd of zij hun getuigenis anoniem kunnen afleggen. Een van de advocaten van de vrouwen vindt dat zij niet blootgesteld mogen worden aan de media. De advocaat van Cosby vreest daardoor misbruik.

Volgens de raadsman van de acteur en presentator zouden de vrouwen hun verhaal anoniem aan de pers kunnen doen zonder dat ooit bewezen kan worden of dit klopt. Dit zou nadelige gevolgen kunnen hebben voor Cosby, stelt de advocaat.

Cosby, die eerder deze maand werd verkozen tot de leukste televisievader aller tijden, werd begin dit jaar aangeklaagd door een vrouw die zegt dat hij haar drie pillen heeft gevoerd en haar daarna heeft gemolesteerd. Volgens Cosby was hij gewoon bevriend met de vrouw en had hij haar de pillen gegeven, omdat ze zei slaapproblemen te hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen