Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Herman Finkers 'Tot nu toe'

Shownieuws

Van cabaretier Herman Finkers verschijnt de dvd-box 'Tot nu toe' met daarop alle geregistreerde voorstelling van Finkers, die er volgens hem te vinden zijn.

Van cabaretier Herman Finkers verschijnt deze week de dvd-box 'Tot nu toe' met daarop al zijn geregistreerde voorstellingen. De box bevat verder de twee tekenfilms 'Sint Joris Mis' en 'Het carnaval der dieren', en de documentaire 'Een engelhart in Rome'. Een interview met de Tukker Finkers vormt de inleiding van de box.

De cabaretier denkt dat het niet bij deze voorstellingen op dvd blijft. "Er valt nog meer te verwachten. Al moet je de goden nooit verzoeken natuurlijk", zegt Finkers. "Ik kan morgen wel struikelen over mijn op de grond staande, nog niet uitgepakte nieuwe dvd-speler, ongelukkig met mijn hoofd tegen mijn oude videorecorder terechtkomen, drie weken het bed moeten houden en daarna voor het eerst weer door de stad lopen waar ik een afwaaiende fatale dakpan op mijn hoofd zal krijgen."

De 50-jarige cabaretier uit Almelo doet het al jaren rustig aan nadat hij in 2002 getroffen werd door leukemie. In januari werd bekend dat hij zijn medewerking verleent aan een nieuwe regionale soapserie voor RTV Oost. Finkers is door producent Johan Nijenhuis aangetrokken als creatief adviseur.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen