Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker Mel Gibson veroordeeld

Shownieuws

Een man uit Idaho is woensdag tot drie jaar cel veroordeeld wegens het stalken van Mel Gibson. De man wilde dolgraag een keer met de acteur bidden.

Een man uit Idaho is tot drie jaar cel veroordeeld wegens het stalken van Mel Gibson. De obsessie van de 35-jarige Zack Sinclair voor de populaire acteur begon nadat hij de film 'The passion of the christ' had gezien. Vanaf toen wilde hij niets liever dan een keer met de zwaar gelovige Gibson bidden.

Sinclair werd in september gearresteerd. Volgens de aanklagers had hij meerdere malen de beveiliging weten te omzeilen en het privé-terrein van Gibson in Malibu weten binnen te dringen om te vragen wanneer het gezamenlijke gebed kon plaatsvinden. Gibson zegt dat Sinclair zelfs een keer op zijn plek in de kerk zat en zei: "Hoi, ik ben hier om met je te bidden."

Gibson was niet aanwezig in de rechtbank. Volgens zijn woordvoerder was de acteur met zijn gezin op vakantie en niet bereikbaar voor commentaar. Wel heeft Gibson toegegeven dat Sinclair geen grote bedreiging vormde, maar dat hij zijn gezin uit voorzorg wilde veiligstellen. "Mijn vrouw was bezorgd. Ze wilde hem niet ineens met een kopje thee in de huiskamer aantreffen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen