Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna is verliefd op Londen

Shownieuws

Madonna is verliefd op de Britse hoofdstad. Toen zij vanwege haar huwelijk met de regisseur Guy Ritchie naar Londen verhuisde had ze nog een hekel aan de stad.

Madonna is verliefd geworden op de Britse hoofdstad. Toen zij vanwege haar huwelijk met de Britse regisseur Guy Ritchie vijf jaar geleden naar Londen verhuisde had ze nog een gruwelijke hekel aan de stad. De popdiva realiseerde zich dat haar relatie met Ritchie alleen zou slagen als ze haar zo geliefde woonplaats Los Angeles zou verruilen voor de Britse stad.

"Ik ben verhuisd voor de liefde. Geen haar op mijn hoofd die er aan dacht om in Londen te gaan wonen. Ik vond de stad zelfs niet zo leuk. Toen ik mijn man ontmoette realiseerde ik me dat als ik niet zou verhuizen ik hem heel weinig zou zien", vertelt Madonna in een interview.

Ritchie en Madonna hadden een langeafstandsrelatie gedurende een jaar. "Ik dacht, iemand moet water bij de wijn doen en dat heb ik gedaan. Toen ben ik verliefd geworden op Londen. Ik begon me steeds meer op mijn gemak te voelen toen Guy me meenam naar het platteland", verklaart de 46-jarige zangeres. "Als ik naar Amerika ga, mis ik Londen. Het is grappig hoe de dingen kunnen veranderen".

[Novum]

Gerelateerde Artikelen