Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney krijgt een nieuwe ring

Shownieuws

De zwangere popster Britney Spears heeft van haar man Kevin Federline een heel speciaal cadeau gekregen: een 5,5 karaats diamanten ring.

De zwangere popster Britney Spears heeft van haar man Kevin Federline een heel speciaal cadeau gekregen: een 5,5 karaats diamanten ring. Britney, die in de herfst haar eerste kindje verwacht, krijgt de ring ter vervanging van de ring die ze vorig jaar voor zichzelf heeft gekocht. "Het is een enorm gebaar. Het is geweldig en ze is erg gelukkig en opgewonden", vertelt een vriend van het stel aan People Magazine.

"Kevin geeft de ring aan haar", laat de vriend weten. "Ik denk dat het is omdat hij haar de diamantenring, die ze vorig jaar heeft gekocht, al wilde geven." De klassiek uitgevoerde ring, ontworpen door Cynthia Wolff, wordt geleverd aan het eind van deze maand.

De wereldpremière van haar nieuwe video van de single 'Someday (I'll understand)' wordt dinsdag uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Britney laat de clip zijn in de laatste aflevering van de real-life show 'Britney en Kevin: Chaotic'. De zangeres schreef het nummer zelf .

In de laatste uitzending, getiteld 'Veil of secrecy', onthullen Britney en Kevin ook hoe ze hun trouwplannen geheim hielden om zo hun familie en vrienden in september te verrassen met hun trouwceremonie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen