Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cruise zegt dat Holmes Scientology 'erg leuk vindt'

Shownieuws

Tom Cruise zegt dat zijn vriendin Katie Holmes de Scientology kerk 'erg leuk vindt'. De acteur laat weten dat Holmes nieuwsgierig is naar de Scientology kerk.

Tom Cruise zegt dat zijn vriendin Katie Holmes de Scientology kerk 'erg leuk vindt'. In een interview met Entertainment Weekly laat Cruise weten dat de 26-jarige 'Batman Begins'-actrice nieuwsgierig is naar de Scientology kerk. "Ja, absoluut. Ze vindt het erg leuk", vertelt de 42-jarige acteur.

Cruise antwoordt op de vraag of hij steeds gepassioneerder aan het worden is over de Scientology kerk, die is opgericht door L. Ron Hubbard, dat hij er altijd al heel gepassioneerd over was. "Ik heb er altijd over gepraat als mensen me er naar vroegen."

Hij bevestigde in het interview ook dat er voor hem een Scientology massagetent stond op de set van de film 'War of the lords'. "Ik had ook een cappuccinotent op de set. En ik zorgde ervoor dat de crew goed verzorgd werd. Als iemand hulp nodig had van een (Scientology) vrijwilliger, dan was die daar voor hen", zegt Cruise.

Op de vraag of hij een aanzoek gaat doen aan Holmes, fluistert Cruise: "Het gaat gebeuren man. Het gaat gebeuren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen