Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Usher slaat rol in Bruce Willis film af

Shownieuws

Usher heeft een rol in een film van Bruce Willis afgeslagen. De zanger wordt overspoeld met aanbiedingen voor filmrollen en moest deze rol laten schieten.

R&B-ster Usher heeft een aanbod om een rol in een film van Bruce Willis te gaan spelen afgeslagen. De 26-jarige zanger wordt overspoeld met aanbiedingen voor filmrollen en moest de rol noodgedwongen laten schieten.

Na het succes van zijn vijfde album 'Confessions', waarmee hij in 2004 onder meer twee Grammy Awards en verscheidene internationale prijzen in de wacht sleepte, wil Usher zich nu voornamelijk op zijn filmcarrière richten. Zijn muziekactiviteiten heeft hij op een laag pitje gezet.

Usher is net klaar met de opnames voor de romantische komedie 'Dying for Dolly' en zal binnenkort met de opnames van de musicalfilm 'Dreamgirls' met Beyoncé Knowles en Jamie Foxx beginnen. "Ik ga misschien nog een film met Jamie Foxx doen en een andere film met Tom Cruise. Dus we zullen wel zien", vertelt Usher enthousiast.

In 1998 had Usher een klein rolletje in de film 'The faculty' een jaar later was hij te zien in 'She's all that'. Ook had de zanger in 1998 een gastrol in de Amerikaanse soapserie 'The bold and the beautiful'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen