Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt houdt het luchtig

Shownieuws

Brad Pitt geeft in interviews nauwlijks serieus antwoord. De acteur wil absoluut geen vragen benatwoorden over Angelina Jolie en grapt alle geruchten weg.

Brad Pitt heeft de afgelopen weken in interviews nauwelijks serieus antwoord gegeven op vragen van journalisten. De acteur moest veel promotiewerk doen voor zijn nieuwe film 'Mr. En Mrs. Smith' die woensdag in Amerika in première ging.

Pitt weigerde vragen te beantwoorden over zijn vermeende relatie met tegenspeelster Angelina Jolie. Volgens insiders zou Pitt het onderwerp te pijnlijk vinden voor zijn ex-vrouw Jennifer Aniston. De geruchten dat het huwelijk met de Friends-ster door toedoen van Jolie op de klippen is gelopen zijn nooit bevestigd. Aniston en Pitt gingen in januari uit elkaar.

Pitt grapt er ondertussen lustig op los met verslaggevers en journalisten. Op de vraag of hij en Jolie sinds de film weten hoe je een huwelijk moet onderhouden antwoordde de superster: "Vraag dat maar aan Dr. Phil." In plaats van het over Jolie te hebben heeft Pitt het liever over zijn relatie met acteur Vince Vaughn. "Vince is een hele tedere minnaar die geweldige eitjes kan bakken", aldus Pitt.

Eerder deze week mocht RTL-Boulevard een interview met Pitt niet uitzenden omdat de verslaggever een vraag had gesteld over chemie op de set.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen