Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman leent stem aan 'Happy Feet'

Shownieuws

Nicole Kidman zal in de nieuwe animatiefilm 'Happy Feet' de stem van pinguin Norma Jean op zich nemen. Kidman zal ook liedjes zingen.

Nicole Kidman gaat in de nieuwe animatiefilm 'Happy Feet' een van de stemmenrollen op zich nemen. 'Happy Feet' gaat over een pinguïn die niet kan zingen. Dat heeft gevolgen voor de pinguïn omdat de pinguïns in deze film via liedjes met elkaar communiceren.

Kidman zal de stem van de moeder van de onkundige pinguïn verzorgen. De actrice vertelt in een interview dat ze zelfs een stukje zal zingen in de film. Hoeveel liedjes dat zijn en waar ze over gaan weet ze nog niet. "Ik heb maar een heel klein rolletje. Ik ben een grote pinguïn met een kleine rol". De zangkwaliteiten van Kidman kwamen eerder tot uiting in de film 'Moulin Rouge'.

Dat een bekende actrice als Kidman wordt gevraagd een stem in te spreken is niets nieuws. Sinds het succes van films als 'Shrek' en 'The Incredibles' worden ook voor animatiefilms grote namen aangetrokken. In 'Happy Feet' zijn onder meer Elijah Wood, Brittany Murphy, Robin Williams en Hugh Jackman te horen. 'Happy Feet' zal in november volgend jaar gaan draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen