Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton op de Gay-pride

Shownieuws

Paris Hilton en haar moeder zijn zondag eregasten op de gay-pride in Los Angeles. Volgens de organisatoren weten de twee hoe het is om 'anders' te zijn.

Paris Hilton en haar moeder Kathy zullen zondag als eregasten verschijnen op de 35e editie van de gay-pride in Los Angeles. De jaarlijkse parade in West Hollywood is één van de grootste evenementen van de stad. De organisatoren hebben voor de Hilton's gekozen 'omdat zij weten hoe het is om anders te zijn en hoe het valt als mensen niet snappen wie je bent'.

Duizenden mensen zullen zondag uitlopen om de parade bij te wonen. De tocht is niet alleen bedoeld voor homoseksuelen maar ook voor biseksuelen en travestieten. De 24-jarige Paris heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze ook op vrouwen valt. In de gayscène wordt de erfgename dan ook op handen gedragen. Ondertussen heeft de ster zich vorige week woensdag verloofd met een man: de Griekse Paris Latsis.

Moeder Kathy Hilton is vanaf 21 juni op NBC te zien met haar programma 'I want to be a Hilton' waarin veertien deelnemers een week lang allerlei uitdagingen moeten aangaan in het society leven van New York. De winnaar ontvangt een bedrag van 200.000 dollar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen