Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Musical over Martha Stewart

Shownieuws

Er komt een musical over het leven van huishoudicoon Martha Stewart. De repetities van 'Martha! The unauthorized musical' beginnen deze maand in New York.

Er komt een musical over het leven van huishoudicoon Martha Stewart. De schrijvers van 'Martha! The unauthorized musical' hebben zich laten inspireren door de commotie die ontstond toen Stewart werd veroordeeld tot vijf maanden cel omdat ze had gelogen over aandelentransacties. De repetities beginnen volgende week in New York.

Volgens de makers wordt het een 'aangenaam vrolijke' musical met als onderliggend thema de perfectie die Stewart altijd lijkt na te streven. Het verhaal gaat over het personage Martha Blake die vanuit een Pools arbeidersgezin weet op te klimmen tot één van de meest succesvolle Amerikaanse zakenvrouwen in de geschiedenis.

In maart dit jaar werd Stewart vrijgelaten. "Dit is het beste wat me ooit is overkomen", riep ze in een verklaring over haar tijd in de gevangenis. De aandelen van haar bedrijf Martha Stewart Living Omnimedia waren dan ook explosief gestegen. Daarnaast is ze gevraagd Donald Trump op te volgen als de nieuwe 'Apprentice' en gaat ze een boek schrijven. De musical is dus de kers op de taart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen