Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Posh Spice gaat in zee met Alan Partridge

Shownieuws

Victoria Beckham gaat een rol spelen in de film 'Alan Partridge: The movie'. Posh Spice gaat de rol van een diva spelen die wordt geïnterviewd door Partridge.

Victoria Beckham gaat een rol in de film 'Alan Partridge: The movie' spelen. Posh Spice gaat de rol van een veeleisende diva spelen die in de film wordt geïnterviewd door de fictieve radiodeejay Alan Partridge. Dit is een rol van acteur Steve Coogan. Dit meldt contactmusic.com.

"Ze zal glamour toevoegen aan het project en bewijzen dat ze iedereen voor de gek kan houden", zegt een bron. "Het is een briljante stap voor haar". Het scenario voor de film is op dit moment nog niet af, maar Beckham's rol in de film staat grotendeels vast.

De opnames voor 'Alan Partridge: The movie' zullen plaatsvinden in Londen, Los Angeles en Norwich. De film komt in 2007 uit. Coogan kreeg met zijn alterego Partridge grote populariteit in Groot-Brittannië met sitcoms als 'Knowing me, knowing you with Alan Partridge' en 'I'm Alan Partridge'.

Met een beetje geluk krijgt de ex-Spice girl het nog druk. Bob Geldof wil dat de meidengroep optreedt op Live 8. De enige die de reünie nu nog tegenhoudt is Mel B., beter bekend als Scary Spice. Ze zou geen trek hebben in het optreden, omdat ze geen zin heeft om terug te keren naar het verleden. Als Mel B. alsnog instemt hebben de meiden van de Spice Girls nog maar een week om te repeteren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen