Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steven Seagal aangeklaagd voor vertragen opnamen

Shownieuws

Steven Seagal wordt aangeklaagd door zijn filmproducenten omdat hij voor te veel vertraging zorgt bij de productie van zijn nieuwe films.

Steven Seagal heeft een rechtszaak aan zijn broek hangen. De acteur, bekend van 'Under siege', vertraagde de productie van zijn nieuwe films zodanig dat de producenten hem voor veertien miljoen dollar (elf miljoen euro) hebben aangeklaagd. De acteur kwam regelmatig te laat en zou de filmset een keer 3,5 uur te vroeg verlaten hebben.

Mede hierdoor verlopen de producties van de films 'Today you die' en 'Mercenary' stroef. Seagal maakte het zo bont dat hij op de set het script herschreef en de dialogen zonder toestemming veranderde. Toen de producenten de 54-jarige acteur waarschuwden naar de rechter te stappen, nodigde Seagal zijn hele entourage uit op de set. Zij liepen de medewerkers in de weg, waardoor de productie stagneerde.

Volgens de producenten staan zij in hun recht omdat enkele belangrijke scènes door het gedrag van de acteur nooit geschoten zijn. Dit brengt volgend hen de geloofwaardigheid en de continuïteit van de film in gevaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen