Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Homer Simpson en de zijnen op witte doek

Shownieuws

Er komt een film over 'The Simpsons'. Alle zes de stemacteurs hebben voor de film getekend. Een speciaal team werkt aan een script.

De onbeschofte familie van Homer Simpson gaat haar opwachting maken in een film. Dat heeft een woordvoerder bevestigd. Tien jaar lang werd gespeculeerd over een Simpsons-film, maar bedenker Matt Groening dacht altijd dat het voor de schrijvers onmogelijk was tegelijk aan een serie en een filmscript te werken.

Nu het zeventiende seizoen eraan zit te komen is Groening van gedachte veranderd. Hij heeft een team samengesteld van schrijvers die 'wat tijd overhebben', vertelt de woordvoerder. "Het moesten wel Simpsons-schrijvers zijn. Voor zoiets kun je niet ineens mensen van buitenaf aantrekken." De film is niet bedoeld als afsluiter van de serie.

De zes stemacteurs van 'The Simpsons' hebben allen getekend voor de film. Of er ook cameo's inzitten weten de makers nog niet. De woordvoerder zegt 'eigenlijk heel weinig' te weten. "We weten niet wanneer we gaan beginnen en niet wanneer alles af is. We hebben net de eerste scriptlezing achter de rug. Maar dat de film er komt, dat is zeker."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen