Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart trouwen

Shownieuws

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart trouwen vrijdag in Heemskerk, de geboorteplek van Van der Vaart. Het wordt een traditioneel huwelijk.

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart geven elkaar vrijdag het jawoord. De ex TMF-presentatrice en de voetballer trouwen 's ochtends voor de wet in Chateau Marquette in Heemskerk en 's middags voor de kerk in de Heilige Laurentiuskerk. Aan het eind van de dag is er in Heemskerk (de geboorteplaats van Van der Vaart, red.) een groot feest voor 350 genodigden.

De voetballer is dinsdag in Hamburg officieel gepresenteerd als nieuwe speler. Na zijn huwelijksreis van twee weken gaat hij aan de slag bij zijn nieuwe club. De nacht voor zijn trouwdag heeft hij bij zijn ouders geslapen. "Pas op de dag zelf ziet hij me in vol ornaat", vertelt Meis aan glamourblad Glossy.

De 27-jarige Sylvie draagt een champagnekleurige trouwjurk van de Libanese ontwerpster Elie Saab. "Ik heb 'm in Parijs laten maken. Hij is helemaal mijn eigen stijl en smaak." Saab is bekend van de jurk die Halle Berry droeg tijdens de Oscaruitreiking van 2001.

Van der Vaart en Meis hebben een deal gesloten met SBS Shownieuws. Het programma zal tot aan het diner opnamen maken. Ín de avond zendt SBS in een 'special' onder meer de registratie van de kerkelijke inzegening uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen