Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Bollywood Oscars in Amsterdam

Shownieuws

Tientallen Indiase filmberoemdheden verblijven in Amsterdam voor de Bollywood-oscars. De beroemde filmster Shahrukh Khan arriveert vrijdag op Schiphol.

Tientallen Indiase filmberoemdheden verblijven in Amsterdam voor de Bollywood-oscars. De Bollywood-fans kijken uit naar de komst van de grootste ster uit de filmindustrie. Shahrukh Khan arriveert vrijdag op luchthaven Schiphol.

Amsterdam staat van donderdag tot en met zaterdag in het teken van Bollywood. In de Nederlandse hoofdstad worden tijdens een gala in de Amsterdamse Arena de International Indian Film Academy (IIFA) Awards, ook wel de Oscars van Bollywood genoemd, uitgereikt.

Naast de prijsuitreiking, het grootste evenement van de Indiase filmindustrie, vinden er tal van andere activiteiten plaats, waaronder de wereldpremière van een Bollywood film in Tuschinski en diverse gala's. In het Olympisch Stadion wordt een potje cricket gespeeld. Een team van Indiase filmacteurs neemt het op tegen een Nederlandse cricketploeg. Verder zullen er tentoonstellingen over de Indiase Film in Amsterdam te zien zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen