Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cast van 'Zoop' gaat zingen

Shownieuws

De acteurs uit de tv-serie 'Zoop' zingen zelf de titelsong van hun eerste speelfilm. Het gaat om het nummer 'Djeo Medjula'.

De acteurs uit de tv-serie 'Zoop' zingen zelf de titelsong van hun eerste speelfilm. Op het nummer 'Zoop in Afrika (Djeo Medjula)' is de volledige cast van de populaire kinderserie van Nickelodeon te horen.

In 'Zoop in Afrika', die zondag 10 juli in première gaat, vertrekken de hoofdrolspelers uit de serie naar Zuid-Afrika om dieren in een wildpark te redden. Als 'Zoop in Afrika' genoeg bezoekers trekt, verschijnt volgend jaar een tweede film.

Op de soundtrack van de film staat ook de hit 'Verliefd' van acteur Bastiaan, die vorig jaar in de hitparade stond. 'Zoop' trekt wekelijks een miljoen kijkers. De cast van 'Zoop' trekt half juli een aantal dagen met een bus door Nederland. Bij bioscopen spelen de acteurs een sketch en zingen ze een aantal liedjes. Ook mag het publiek vragen stellen.

Hoofdrolspelers Mike (Patrick Martens) en Taffie (Monique van der Werff), die ook op de single te horen zijn, krijgen 25 juni in Madame Tussauds in Amsterdam een wassenbeeld.

'Zoop', dat voor het tweede seizoen wordt uitgezonden, won dit jaar 'De Gouden Stuiver' voor het beste jeugdprogramma van 2004.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen