Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Russell Crowe zegt sorry

Shownieuws

Russell Crowe heeft excuses aangeboden voor het gooien van een telefoon naar een New Yorkse hotelmedewerker, eerder deze week.

Russell Crowe heeft zijn excuses aangeboden voor het gooien van een telefoon naar een New Yorkse hotelmedewerker, eerder deze week. De Australische acteur zegt te hebben gereageerd in de hoedanigheid als een eenzame familieman ver van huis. "Het is de meest schaamtevolle situatie waarin ik mijzelf ooit heb gebracht", zegt Crowe in de Late Show, "En ik heb wat dubieuze dingen in mijn leven gedaan."

De 'Gladiator'-acteur verdiende met het molesteren van de hotelmedewerker de bijnaam 'Jerkus Maximus'. Ook bracht hij een paar uur in de cel door.

De 41-jarige Crowe, die in New York was om zijn nieuwe film te promoten, werd boos omdat de telefoon waarmee hij naar huis wilde bellen het niet deed. Hij gooide het toestel naar een medewerker van het 'Soho's Mercer Hotel' en raakte daarbij de conciërge in het gezicht.

Crowe gebruikte de Late Show als een platform om zijn verontschuldigen te maken aan de conciërge en zijn vrouw. "Hopelijk krijg ik ooit de kans om persoonlijk mijn verontschuldigingen aan te bieden. Maar hij neemt op dit moment zijn telefoon niet op."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen